Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla vackra ord


Jag trodde jag var din
När du sa den där natten
Att ingen kan älska som vi
Men samtidigt som morgondimman skingrades
Svävade du utom räckhåll
För mina armar

Alla vackra ord
Under mörkrets timmar
Kastade inte ens en skugga
I dagsljus

Så flyktigt var vårt ögonblick
Men lämnade permanenta avtryck
I min livsessens
Utan att du ens menade
Dina ord




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 518 gånger
Publicerad 2007-08-17 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP