Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att skriva sig blå




min uttorkade andning tränger fram slutet

bäcken porlar snart igen

årorna nödga kippa efter luft

ställer ekan under avtrubbarträdet

hamrar fast lusten

låser

nyckeln ner i fickan




går ned från molnen

himlen gjorde mig yr











Fri vers av Joanskij
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-17 23:18



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
En helt perfekt beskrivning av hur det känns ...när man skrivit sig blå!!!!
2007-08-24

  charlotte hedendahl
Fin!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Joanskij
Joanskij