Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

..jag som trodde att den riktiga kärleken fanns,
men vart tog den vägen nånstans?..




Övriga genrer av jobby
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 23:33



Bookmark and Share


  Just Emotions
applåd :)
applåderar när jag inte kan finna några ord!!
2007-09-21

  Malina
Kort men det räcker.
Alla har vi gropar. Det löser sig.
Skriv på, du är bra på det. :)
Läser dina texter då och då. Du är riktigt bra!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby