Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är som sommaren

Regnet öser ner utanför fönstret, trots att solen strålar mot den gröna mattan.

Det är ju jag!, denna sommaren!
Nu förstår jag!

Solen lyser, men ändå öser regnet ner.

Vem är det som inte kan bestämma sig? Vad gör att mitt sinne inte kan bestämma sig?

Du har gett mig värme, lycka men även många stora moln denna sommar.

Klarnar jag när det klarnar? Torkar jag upp när det slutar ösa?

Bestämmer jag mig att bli kvar i lugnet när vädergudarna bestämt sig?
En sak är skönt, så länge den där uppe inte bestämt sig så slipper även jag göra ett val att inträda i lugnet. ingen press ingen press, låt det komma, är det så han tänker?

det som behövs behöver komma ut, komma ner, på dig.
Lilla Du , du funderar ju en del när ja låter dropparna falla, ner på dina kinder.

Så låt det regna för fasen, det är dags när det är dags å då är jag redo




Fri vers av MinnaSofia
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-08-17 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia