Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JA




Jag har kommit hem

det är så underbart
hemma i dig, Stina
hemma med mig själv

hemma
i lugn och ro

mitt inre är så hemma
min kropp är så hemma



jag vill pussa på dig överallt




Fri vers av Albert
Läst 1093 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-10-17 18:16



Bookmark and Share


  stella
JA:et känns i hela kroppen! :)
2008-12-15

    ej medlem längre
Så OERHÖRT kärlekfullt
och ömt, jättefin dikt ju!!
2008-09-26

  Louise. J
Åh så sött. Man blir glad i hela själen av den här. Tack för underbar läsning ;)
2007-12-15

  Sofiapoema
håller med glittertindra, riktigt sockersött! man blev ju helt gla :)
2007-11-19

  glittertindra
så sött :)
2007-11-08

  Ulf Lagerholm
ja detta måste ju applåderas -
puttenuttfaktorn glöder

inget neg me de -
mjuktåfint
2007-10-18

  R-M
naaaw :)
2007-10-18

  Agnes
Jag älskar kommentarerna!!! *ler stort*
2007-10-18

  Rosmarin
JA! det här är en verkligt fin dikt om lust och äkta samhörighet

kärlekens trygghet

och så pussarna = lusten!

känna sig hemma med sin älskade, det är en så bra metafor

Applåd!
2007-10-18

  Tabes
Snullegulligt!
2007-10-17

    Bögen
Det var ett fasligt pusskalas här må jag säga! Men grabbar - inse att det inte är oss han vill pussa utan sig själv... Eller hur?! Undrar bara hur gör du, står du vid spegeln....?

Sorry för en oserilös kommentar på en seriös text. Gott med hemtrevnad hos sig själv!
2007-10-17

  Albert
Puss på dig Bjarne!
Rakt på munnen!
2007-10-17

  Bjarne Nordbö
Jag är inte blyg så mej får du pussa på.
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert