Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obeskrivlig smärta gav upphov till dessa tankar....


Besök på planeten ONT


Rymdfärjan
släppte av mig
på planeten
ONT
och jag var
inte
förberedd på
vad den
bestod av
när den
från rymden
såg grön
och
vacker ut
var det
i själva
verket
en illaluktande
grön sjö
och det
vackert gula
som såg ut
som vajande
rapsfält
var ett berg
av osande
knallgult
svavel

Allt man tar i allt man tänker blir till ont här och jag väntar på att bli hämtad
Att vara på den här planeten i ensamhet är det värsta
jag i mitt liv har upplevt
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-08-18 10:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du är iallafall långt ifrån ensam om att ha ont, oavsett det är smärta i själen eller kroppen du upplever... och saknaden efter en nära vän kan dessutom få värken att komma som ett ej så efterlängtat brev

hellre ung, smärt och ledig
än gammal, smärtsam o kitslig?
2007-08-20

    Sara Anteskog
Planeten ont...jag kan inte hjälpa att undra hur den skulle se ut på bild.
2007-08-19

  Rachel Roth
så kan det onekligen kännas ibland
på planeten ONT, men oftast är det
ändå övergående...
2007-08-18

  * Ammi *
smärtsamt .. kram
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP