Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontraster och ord

fulländad
med hud av lenaste silke
och ögon som lyser starkare
än stjärnorna under en klar vinternatt

trasig
med en själ så sliten
med total sinnesförvirring
och en burk antidepressiva


kontraser
som skimrar starkt
på mänsklighetens åker


ord
utan mening
som är så betydelsefulla
att de räddar liv




Fri vers av sleepwalking
Läst 684 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-18 10:33



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Precis som du börjar - fulländad i sin enkla nakenhet!
2011-10-04

  infected_heart
vacker..ren enkel poesi när den är som bäst
2007-08-20

  Smurf
Den här texten fångar kontrasten
och beskriver det superbt.
Tack för det du gör med orden
2007-08-18

  Linda A
\"mänsklighetens åker\" - gillar det ordvalet. vackert, känsligt. du skriver otroligt bra.
2007-08-18

    Nattviol
mycket välpoetat!
som att sjunka in i någon sorts
bomull...
applåder!!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking