Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En morgon som jag visste skulle bli början på ett par svåra dagar, tittar jag särskilt efter \"mina hägrar\"....


Hägerns sällskap


Mitt mod
sjunker
- var är han -

Inte en häger inom synhåll och jag känner mig mer och mer bekymrad...

Det här
blir jobbiga
dagar

Men man kan inte beställa en häger hur som helst när man behöver den....

Så jag
släppte
tanken

Och får se en tungflygande fågel en bit bortom motorvägstrafikens brus....

Min häger
hjärtat
hoppade

Jag njuter av mitt glädjeskutt och tänker på hur fantastiskt detta var....

EN TILL
en häger
strax intill

flyger den helt nära bilen en lång bit och jag förundras igen och igen....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-18 10:40



Bookmark and Share


    Sara Anteskog
Å, vackert. Nu förstår jag. Borde läst alla hägerdikter på en gång. Din häger är din kärleks hopp.
2007-08-18

  charlotte hedendahl
Ljuvligt vacker är din text! Hägern är en fågel även jag uppskattar! Kram
2007-08-18

  Rachel Roth
hägrar är magiska...
och trösterika i sin
mäktiga stillhet

härlig läsning
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP