Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga Krascha Far

Står emellan
Står utanför fast ni tror ja är varm där inne
Blir inte insläppt
Den ena hårdare än den andra
ser ni inte?

Du vill alla väl far
Men ser du inte?
Jag står ju här
Mitt framför dig
Hallåååå!!!

Kaffe? vill du ha kaffe å glass?
Nej.. Har tillräckligt svårt att sova( de vet du)
Glass.. ätit en denna sommaren..

Jag är inte här för kaffe å glass
Snacket pappa.. vi skulle ju ta snacket!

Är du inte medveten om va du gjort?
Eller vill du inte bli medveten om va du orsakat?

Ingen skuld
Bara medvetenhet
Inte arg
Inte bitter
Är tacksam för smällarna

Våga fråga mig om mitt liv då! Fråga mig hur ja mår!

Varför är dina känslor så långt borta?
Det präglar

Negativ
hur lever du livet? Varför inget intresse om hur ja lever mitt?
Intresse?
blir du lycklig av att se det mörka?

Någon har ruskade om mig detta år 2007.
Förändringens år sa dom.. fan va rätt dom hade

Det är därför ja är här!
För andra gången

Ser du inte pappa?
Våga möta dina rädslor.. och mig




Fri vers av MinnaSofia
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia