Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill att dom rosa frossar i min buffé med känslor

Aj aj aj
ha ha Måste hålla i mig
Va gör du med mina sinnen?

Inne på farligt vatten
låt inte detta bli som det en gång var i min hamn

Varför sveps man hellre med i stormarna,
än att ha det spegelblankt?

Vet ju att jag blir sjösjuk ... Även av hängmattor..

Ständigt mysterium i mina tankar.
Vet ju
Men ändå tillåter jag mig att bestiga de högsta

Men OM då ?
Om den högsta vågen tar dig? Å behåller dig i sin blöta värme?
Är det där du ska va då? Är du trygg då?

Varför denna kämpar anda ?
När ja vet att de bara ger mig mörka moln i min mage

Vill att dom rosa molnen flyttar in.
Vill att dom rosa frossar i min buffé av känslor.

Men det är bara dom oinbjudna som tar för sig.
Ni stod inte på gästlistan.

Vet ju att du inte vill mycket mer
men denna passion
Känner du?

Hur ska ja veta

varför aldrig nöjd Sofia?
Nuet nuet nuet
Varför så svårt att vara där man ska vara?
Å inte där man inte bör vara?
Du borde lärt dig nu
Är ju så fucking redo för dom rosa

Frossa!
Jag bjuder in Er




Fri vers av MinnaSofia
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-18 11:50



Bookmark and Share


    Damm
Rosa moln? Dom ligger fluffiga och väntar runt ett hemligt hörn när man minst anar tror jag.....(VILL jag tro iaf haha)
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia