Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till hennes födelsedag, idag.


Till M.

Du bländar universum
med din strålglans
Du är värmen från Guds hjärta
och alla frågor blir till svar
när du ser på mig
när du ler
och soluppgångar vaknar

Du ger av ditt hjärta
med dina bevingade ord
De är födda ur en enorm kärlek
Världen är lättare att se på
när du är en del av den
när du andas
och vägskälen är inte lika svåra

Du utstrålar ärlighet
med dina ögon
Där finns tilliten, som ett stilla hav
Du är som en lovsång,
en melodi av kraft
Du slår bort mörker,
skapar rum för ljus
när ett slitet hjärta ropar
när du står kvar

och änglarna vilar sina vingar
tätt intill din själ




Fri vers av Linda A
Läst 550 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-18 11:57



Bookmark and Share


  Jonas Hagén
berörande,,,,,
2007-08-19

  Bodil Sandberg
En fantastiskt fin hyllning!!!
2007-08-19

  Kameleont
Vackert, vackert! En kärleksfull text med otroligt mycket värme.
2007-08-19

  Maria Zena Viklund
så ljuvligt vacker!
2007-08-19

    Cajsa
Mycket vackert skrivet! Personen den är till kommer att bli underbart glad!
2007-08-18

    sleepwalking
Denna \"M\" måste vara lycklig!
så vacker och berörande!
applåd!
2007-08-18

    eva m h
mmm... vacker!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A