Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skattat oskattbar



När natten smyger sig på
gömmer mig i dig
Andas doften
välbekant
kittling i näsvingens
kant

När det blåser
gömmer mig bakom din rygg
Stark, stadig
Trygg

När solen skiner
fattar din hand
Ler mot världen
och ett nytt land

Älskar
idag
Älskar
imorgon med
Därför att du finns
ständigt bredvid

Min klippa i natten
och din kärlek
är den evighetsvunna
skatten

Obetalbar
Det vackraste jag
har

Du




Fri vers av nettizen
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-18 13:19



Bookmark and Share


  Thommy
Din dikt genomsyras av kärlek och trygghet.
2007-08-21

  Lejonhjärtas poesi
Fin och varm kärleksförklaring
2007-08-19

    Lindizz
tryggt o fint...bra skrivet ! Applåder
2007-08-18

  Ronny Berk
så tryggheta doftar dina känslor av syres dofter... med händer som fattar...
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen