Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt, men du har aldrig visat mig vad kärlek är,
aldrig viskat tröstande ord i mitt öra,
aldrig tagit mig i din famn när mörkret föll

Förlåt, men jag vill att du ger dig av
och aldrig återvänder,
jag kan inte leva i mörkret längre
nu när jag känt solens värme mot min kind




Fri vers av Lightningbolt
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-18 14:04



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Vackert skrivet om gränser som dras.
2007-08-18

    sleepwalking
vacker och känsloladdad!
applåd
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lightningbolt
Lightningbolt