Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev detta i samband med en diskussion om pedofili... Dikten speglar min uppgivenhet och maktlöshet


Vi dog

Hela vår värld är sjuk
Vår hyresvärd där uppe bland molnen är sjuk
Han varken hör eller ser längre
Han har blivit så gammal stackarn
Alla hyresgäster är också sjuka
En epedemi sprider sig som en farsot över klotet
Jag är sjuk
Lilla jag
Och mitt lilla hjärta
Vi är döende
Vi dog




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 20:58



Bookmark and Share


  Isak VIP
Grymm text, Marina!
Mycket plats för tolkningar, och det gillar jag!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan