Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag har kvar att säga

...

om du bara visste hur mycket jag älskade dig...

 

Jag har inte mer att säga...




Fri vers av Charly
Läst 711 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly