Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta Tiden och fyll den med Glädje

Glädje
Du behöver Glädje
Hitta de små guldkornen som får dig att bli Glad

Fånga solens strålar
o låt dig värmas

Njut av de stunder när allt är så Gött
att det inte kan bli bättre

Låt den kalla glassen få svalka dig
när du är varm

Njut av din favoritmusik
Bara den som Du tycker om

Gör det där Du alltid tänkt
men aldrig tagit dig tid till

Tid är allt vi har,
så,
ta Tiden och fyll den med Glädje







Fri vers av Smurf
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 23:05



Bookmark and Share


  Bissen
Fint... Jättefint... och klokt...
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf