Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasklart

 

 

Kristallklar stjärnenatt

glädjespridande glasskatt

Ömhet att bevara

Minnen som skapas

för att i hjärtat djupt bevara

 

Då änglarna sjunger

sin midnattsmelodi

Du somnar in

kännande total harmoni

 

I tvåsamhetens sköna

odelbarhet

Vi




Fri vers av nettizen
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-19 10:49



Bookmark and Share


  hellen
:) va trivsamt bra!/hellen
2007-08-21

  Thommy
Måste vara trevligt när änglar sjunger en till sömns.
2007-08-21

  sabina stark
Åh, känner sådan värme och mjukhet :-)
2007-08-21

  issac.a.m
vackert...
2007-08-19

  Söder
En vacker dikt, så full av kärlek.
2007-08-19

    ej medlem längre
En lycklig dikt!*L*
Kram
2007-08-19

  Lilla My* VIP
Skön varm dikt!
Glasklart!*Applåd*
2007-08-19

  Ronny Berk
så lyriskt ... så vackert om lyckans underbara ömhet... du skriver känslor så välordat...
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen