Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
David (9 år vid tillfället) om vår 5-månaders kattunge.


Barnens Bevingade #8

 
- Zingo är ju hela familjens bästa djurvän!




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 661 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-19 13:27



Bookmark and Share


  Marreb
:-) Gulligt.
2007-08-20

  stefan.g
Snyggt foto!
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson