Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjord 19/8-07. En nära vän åkte för att jobba på en båt i våras.. Har skrivit till varandra några gånger endast under tiden hon varit borta. Hon har haft det både jobbigt och roligt och jag saknar henne så!!


Jag saknar dig min vän

Du åkte i våras
För mig har det nog varit svårast

Du skulle jobba på en båt
Så nog skulle du bli våt

Vilken tur att du kan simma
För jag är ganska kass på att rimma

På havet i varma länder
Utan några svenska änder

Du har gått i land på många stränder
Så visst har du fått flera ränder

Du många erfarenheter fått
Ja, både på land och däck du gått

Nu har du fått nog
För visst saknar du vår svenska skog

Ditt kontrakt går ut i höst
Detta är min tröst




Fri vers av Cicki
Läst 839 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-19 11:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fiffig avslutning, till hösten är han tillbaks i rätt hamn/famn.
2022-12-16

  Mats Henricson
Kul och mysigt rimmad kärlekshyllning, har själv lite av den poesistilen, kul med \"poesisysslingar\" !
2007-11-08

  sorgsen
Himla gullig text till din vän, jättefint!
Men skicka den till henne istället för tyvärr har du ju rätt i att du inte är så bra på att rimma och så mycket till annan känsla finns det ju inte i den. Är jag hemsk om jag säger så? Jag vet inte vad annat konstruktivt jag kan säga...
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki