Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka är att möta hägern.....


My heroe the heron

My hero
the heron

flew beside me
showing me

the beauty
of life

the beauty
of the time

we had
together




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-19 11:52



Bookmark and Share


  hero40
Mycket vackert!
Att minnas!
Att aldrig glömma!
Fina ord skrivna med känsla!
2007-08-19

    Sara Anteskog
Han finns hos dig var dag. Flygande bredvid dig...fantastiskt.
2007-08-19

  Rachel Roth
ljuvlig
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP