Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap förändras - gränser flyttas - det skapar oro för mig som har mist alla livlinor.....


Vänskapsland

Det som förr
var alldeles
självklart

mellan oss

har blivit mer
svårtillgängligt
en annan tid

har kommit

jag letar efter
min plats
där i det

nya vänskapslandet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-19 14:08



Bookmark and Share


  Rachel Roth
med få enkla ord har du lyckats
formulera det svåra och komplexa
2007-08-19

  Bodil Sandberg
Oerhört välformulerat om detta svåra...att känna sig vilsen och kanske övergiven?
2007-08-19

    Bim
Bra skrivet om något som inte är så lätt.Hälsn.Bim
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP