Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När sorg och fysiska hinder tar all energi, sitter jag kraftlös, och till sist har jag enbart mina ord....


Perpetum mobile


Hur kan man
vara så
trött

in i
döden
trött

Hur kan man
varje dag vakna
outsövd
morgon efter
morgon

utan att någon kan säga mig vad som felas
mer än det jag själv vet som är
mina sorger alla dessa sorger
att lederna värker för det
mesta kan inte förklaras
och jag skulle nöja mig
om jag bara kunde
förstå det så att
jag slipper att
oroa mig för
det tar ju
också
kraft
\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"
rundgången
har fått
fäste




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-19 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP