Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppjagad, orolig och ledsen


Mina tankar kan døda mig

 

Det ær mina egna tankar som plågar mig

Jag mår dåligt av mina egna tankar

Onødig energi som jag førbrænner på fel sætt

Måste sluta oroa mig

Ta det lugnt

Tænka på mig sjælv

Inte skena ivæg med tankarna

Inte igen




Fri vers av Charly
Läst 657 gånger
Publicerad 2007-08-19 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly