Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skjut skjut skjut men låt dig missa


jag har aldrig trott på legender
men nu är jag din lady
och du gör mig ruinerad,


väck mig ur lyckoruset
älskling




Fri vers av grapefrukt
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-19 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grapefrukt
grapefrukt