Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en familj går i kras, är det nästan alltid barnen som kommer i kläm. Såvida de vuxna inte är riktigt VUXNA.....


Skilsmässan


Hon sa:
Vi ska väl skiljas
som vänner

Han grät

Hon sa:
Sitt inte och gråt
inför barnen

Han grät och teg

Hon sa:
På julafton
ska jag ha dem

Han teg

Hon sa:
Min kusin tar hand
om juridiken

Han teg
och fick aldrig ha sina
barn på julafton

Juristkusinen såg
inte till att upprätta
skriftligt avtal

Hon fick övertaget
och slog gärna
under bältet

Han insåg att
han inte fanns
om han inte låg i

Hon nämnde aldrig hans namn; påminde aldrig barnen om pappas
födelsedag eller att det fanns släktingar på deras fars sida..........

Han hade tänkt berätta för barnen vid senare tillfälle.......
men hann att få en obotlig sjukdom och dog innan tillfället kom.......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-19 16:56



Bookmark and Share


  aol
jag blev gripen
2007-08-20

  charlotte hedendahl
Bra skrivet om ett känsligt ämne!
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP