Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Din illution



Låt mig vara din illution.
Din låtsas-prinsessa.
Den du tror är alldeles perfekt.
Som du kan tänka på när dina förhållanden går emot.

Låt mig vara den du tror är felfri.
Den som finns i dina bästa drömmar.
Låt mig vara den som inte finns på riktigt.
Den som sätter ansikte på kärlek och längtan.

Låt mig vara din illution.
För mer än det blir jag aldrig.




Övriga genrer av MemoryLane VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-19 18:32



Bookmark and Share


  dead_prez
du skriver isvackert. förresten, jag är nyinflyttad i luleå, finns det några antikvariat?
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP