Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

huset viskar
väggarna skriker
golvet är täckt av ditt blod
din kropp
(eller det som är kvar av den)
ingen säger något
jag frågar
får inga svar
(snälla, säg inget, det gör för ont då)
fortfarande lika tyst
(deras läppar rör sig)
allt blir svart




Fri vers av Tigerflickan
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-04-08 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan