Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp

glaset krossas
av hammaren
av yxan som viner i luften
du bankar, slår
försöker få tag i mig
du tycks endast finna min spegelbild
men jag känner hur glaskrosset kommer närmare
rusar
bankar
slår
skärvor av glas
motvind
springer långsammare nu
kommer inte att hinna undan längre
måste slåss mot dig
min egen demon




Fri vers av Tigerflickan
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-04-08 13:50



Bookmark and Share


  Markattan
Att slåss mot sina egna demoner är inte det lättaste. Du har fört fram den där jagande känslan på ett bra sätt. Må demonen slås ned!
2005-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tigerflickan