Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda band, blå vind

ande, flyktigt svävande över kulmen av intet
röda band fladdrar i blå vind, stryker mot kind

vila, ro, stillhet i inre färgat kaos
upplyft av dansande mjukhet, om nått ingen vet

ande

ande högt

högt upp, förlöser känslan av total fullkomlighet

kommer röda band fladdrande i blå vind
strykande mot min kind
lotsa min själ
att må väl...




Fri vers av apokryf
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-08-19 22:21



Bookmark and Share


  månica
du har ett fint handlag med de existentiella och spirituella tingen
jag uppskattar mycket de fina poetiska bilderna du framställer i text
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

apokryf
apokryf