Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte så att havets sälta svider.....


Havet - mitt ursprung

Inte förstod jag
hur jag
skulle bli
människa
igen

när v ä r k e n hade fört mig bort bort bort bort
i flera dagar som stängt in mig i smärtdimmor

Värmen fick
mig ner till
havet
och efter
badet

mindes jag ju mitt ursprung och att det inte var
ett dugg konstigt att jag nu kände mig som om

jag var
pånyttfödd
för det
var ju det
jag blev........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-08-19 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP