Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte blir man mindre styv i nacken av att söka hjälp som aldrig finns, bara i ord. Meningen ska tydligen vara att man ska styvna till, bli hårdare, bita ihop mer.... Det verkar fungera.


Orsak och verkan


När positionerna har flyttats
de nära kommit längre
ifrån har man inte
annat val än att
klara sig själv

Det är inte ödmjukhet och tacksamhet som följer mig

Biter ihop och inser dessvärre
mer och mer att jag slutar
tro på andras löften
och evig vänskap
ensamheten
är ändå
här

Endast jag själv och min ensamhet är förutsägbar.....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-08-20 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP