Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Jag höll precis på att somna då du tog min hand.
Du berörde mitt hjärta,satte det i brand.
smekte mitt hår kysste min kind, du såg in i mina ögon och gjorde mig blind.
kärleken flödade genom våra kroppar ,just sån kärlek som ingen stoppar.
så jag höll precis på att somna då du tog min hand.
Skakade om min värld och satte den i brand.

Jag kommer alltid att älska dig Jonny..




Fri vers av emelie*
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-08-20 01:38



Bookmark and Share


  änglasjäl
fint,men tragiskt att de ska va så...
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

emelie*
emelie*