Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad i E-moll.

varför
bygger vi sandsslott

när vågorna ändå river dem

varför
reser jag mig ständigt

efter dina smällar

hur
kan mina lungor fortfaranade andas

hur
kan jorden spinna vidare

efter alla dammar som brister
bara brister ut i skratt, gråt eller helvetets alla floder

hur
kan jag fortfarande inte vara immun

varför
stannar vi här och vilar
när du ändå snart måste gå

gå vidare genom höstens mörker
ensam

hur
kan livet finnas

när Gud ändå övergett oss

varför
reser jag mig efter din närhet
när jag ändå inte når den




Fri vers av joweeel
Läst 689 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-20 02:18



Bookmark and Share


  KarinMCs
I Like!
2007-09-16

  Kramgalen
jag hade aldrig kommit på själv en del av de saker som du skrev. skit bra skrivet!!
2007-09-06

    ingvar VIP
Intressant titel. Jag undrar: varför just e-moll?
Ingvar
2007-09-01

    Karl Poe
Rörd, beröd, shaken, not stirred... Håll ut!
2007-08-21

  Maria Zena Viklund
vacker!
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

joweeel
joweeel