Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter ett gammalt uttryck.


Vägen till.... (haiku)



Vägen till en vän

är aldrig lång sa man förr

- den är längre nu -




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-08-20 08:36



Bookmark and Share


    sienna
Ja, är det inte sant så säg. Idag finns det så många ensamma människor
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP