Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alltid A4-format

Om jag är avvikande, annorlunda?

Nej, inte så det stör mig.

Formgjorda mallar och beteenden

passar mig inte alltid.




Övriga genrer av solrosen1
Läst 436 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-20 17:47



Bookmark and Share


  * Ammi *
Perfekt, de här rader passar mig verkligen. Mallar!! bha, säger jag

bra skrivet!
2007-09-02

    ej medlem längre
*ler* Det där känns igen,
jag är då absolut inte någon färdig mall heller,
en av alla de perfekta på hyllorna,
utan ett måndagsexemplar kanske,
och egentligen \"trivs\" jag med det - att inte
riktigt passa in utan var lite udda,
står för det, idag
2007-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lunka på
i Din stil,
Du har en,
så skön,
\"feel\"!
2007-08-30

  Piraya
ah! Underbart!
well done girl!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

solrosen1
solrosen1