Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En naturoplevelse.


Rovfuglen.

Fra taget
den lettede
et bytte
den havde
set
et pludselig
dyk
mellem kløerne
det sad.




Fri vers av flemming rasmussen
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-08-20 17:53



Bookmark and Share


    *Zenobia*
så snabbt kan det gå att bli fågelns rov...
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

flemming rasmussen
flemming rasmussen