Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnad av mörkret..


De flesta söker sig till ljuset
Älskar våren och sommaren
Vill att det ska alltid ska vara sol
Och hatar regn, åska och blixtar

Jag..

Är precis tvärtom
Jag söker mig till nattens dunkla skydd
Höstens och vinterns rökande andedräkt
Älskar när det regnar och mullrar
Vill att det alltid ska vara så

Månen lyser upp min \"dag\" helt underbart
Mullrandet och regnet
De gör min tillvaro helt njutningsfull
Se regnet falla nerför fönsterrutan
Och höra mullrets lugnande mörka toner

Jag vill dansa i månens sken
Se blixtrar lysa upp natthimlen
Se röken komma ur min mun
Göra snöänglar mitt i natten
Vill vara ett med natten

När den är som mest \"skräckinjagande\"
Vill se flickor som håller för öronen
Vill höra småbarn som skriker



Vill bli omfamnad av mörkret..




Fri vers av Nattens barn
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-20 19:00



Bookmark and Share


  SvaldAvEvigheten
Det är en härlig känsla du frammanar i mitt inre, jag förstår det så väl. Natten är som bäst när den lyses upp av en fullmåne eller blixtar över himlen. Bra!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattens barn
Nattens barn