Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon sällsynt gång uppstår sköna känslor, om så bara för en stund....


Låtsasleken


Låtsasleken
låter
lycka
leka
längtan

och för en stund landar en välkänd känsla

VI

- - - - - - sedan blir allt som vanligt - - - - - -




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-21 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP