Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tog mig en fundering över hur det står till med mina \"konton\". Satsar jag på rätt saker?


Investeringar


I vad investerar du?

Har du koll på aktieportföljen?

Ger dina investeringar avkastning?

Se till att byta om aktiestocken inte håller måttet!




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2007-08-21 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP