Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pillerburken

Kände en
kall ilning
krypa genom ryggen

Kroppen frös
till is
i ett andetag

Glaset föll ur hennes hand


Syret dog ut
försvann
vid en inandning

Tårarna som
rann finns
inte längre

Nu lämnar hon allt




Fri vers av WhatIsLife
Läst 611 gånger
Publicerad 2007-08-20 23:19



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vemodig
blir kalla kårar i min själ
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife