Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel vid min sida

Svårt att sova
tårarna trillar ned
för kinderna
Bildar en
liten pöl
på köksbordet



Lägger mig i min
utnötta säng
sluter ögonen
och inväntar
den heliga sömnen
som skall skänka mig ro



Ett starkt ljus
får mig att blunda
hårt
en mjuk hand
tar mig med till
änglars land



God Natt




Fri vers av WhatIsLife
Läst 667 gånger
Publicerad 2007-08-20 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife