Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om narcissism


Jag kysste en ros

Jag kysste en ros

En ros så fin

Så fin så fin

Jag blev så glad

Sprattlade till

Med dans och sång

Trallalala

Trallalala

Då blomstrade upp

Min ros och visade

Hela sin färgprakt

 

Min väg jag gick

Och tiden gick

En dag ändå

Stod jag där

I parken.

Intill henne

Smög jag mig

Och förstenades

Av förvåning.

 

Hon stod ännu

Och beskådade sig.

Om sin färgprakt

Slog hon vakt

Med belåten min

Hon sjöng om sig:

En ros så fin

Så fin, så fin 

Trallalala

Trallala 




Fri vers av Eddy Norest
Läst 531 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-21 10:17



Bookmark and Share


  Lill_poeten
Älskar den, ditt språk är fantastiskt. Har saknat dina vackra dikter och din uppmuntran, kom tillbaka hit igen och fyll våra dagar med vackraste poesi, Eddy. :)
2014-02-23

  glittertindra
blev glad när jag läste texten om en människa som blommar, men människor utvecklas.. du beskriver här en människa som står och stampar på samma fläck sedan du träffade henne sist... och det är väl då det blir narcissistiskt.. ser inte omvärlden för sig själv.. men ändå snyggt skrivet...
2007-09-28

  glittertindra
söt och glad liten text.. ler när jag läser.. :)
2007-09-22

  Eddy Norest
Tack Oprofessionell för ditt råd. Nu har jag förtydligat narcissismen.
2007-08-24

  Daniel_78 VIP
det enkla är vackert
ord som fin och glad
det gillar jag
2007-08-21

    Oprofessionell
den här fick mig på bra humör, den är sådär gullig och lagom på en morgon.
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Eddy Norest
Eddy Norest