Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hörselskada

jag vill
vill berätta för dig

jag har inte glömt.

i en buss på
en motorväg med
läpparna gömda bakom
halsduken, vi skapade
ånga och

giraffdrömmarna
bakom ögonen.

innanför fönstret du
sjöng för människor i bilar.
samiska sånger som viskade.

du sjöng för motorvägen
på väg bort
hem någon
annanstans.

och i magen
i din mage där
visste du.




dom hör mig inte.























































.











Fri vers av inmeddiginålsögatkamel
Läst 297 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-04 18:07



Bookmark and Share


  Rude Billy
underbart
2008-07-05

  Doktor Vinter
Du vet vad jag tycker, sötnöt



<3
2008-07-05

  DanSan
*****************************

Åh så vackert skaldat som ett epos
för nordanland . . .
Detta är musik i mina öron!

*APPLÅDER*

****************************
2008-07-05

  Jolly Roger
Slutet, allt, helt underbart
lätt bokmärke och Applåder till dig. ^*
2008-07-05

    billybrown
slutet, där satt den.
2008-07-05

    hymerito
åh va!
och sedan tog orden slut tror jag.
2008-07-04

  Larz Gustafsson VIP
"2-4-6-8 Motorway".
Den ultimata motorvägslåten.
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

inmeddiginålsögatkamel