Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömngångare


Går på moln

Smärta efter klackar

Ser intet ont

Kärlek...

Inget smink

Inga lögner

Svart

som

Vit

Går vidare

fryser

Känner intet ont

Fortsätter

Lyssnar

Kärlek...

Riddaren

med svarta skölden

Är här

Precis

Som alla andra

Med brustna hjärtan

Svikna själar

Där hatet pyr



Vi flydde hit.




Fri vers av Nudelslabb
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-08-21 18:35



Bookmark and Share


    så är det bara.
ojojoj! jag gillar verkligen slutet på den här!
typ.
hack hack- swuuu mmm...
jag vet inte
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Nudelslabb