Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag njuter av de mogna bären, kommer mina minnen samtidigt....


Hallonsnår och björnbär


Smaskande sötfyllda
hallon
oj vad det snåret
har vuxit
hur var det du sa
medan
jag äter ännu
en näve av
de solmogna
hallonen
funderar jag på hur min man skötte allt....
som jag inte kan
ännu

Stor björnbär
tynger
plantans
grenar
tagglösa ha ha
inte nu längre
och jag
fyller munnen
med de saftiga
bären och
inte kommer
jag ihåg om
man skulle
beskära dessa....

Tur för mig att det finns trädgårdsvänner som vet....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-08-21 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP