Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Likt blytunga filtar

sänkte sig tomheten över hennes varma kropp.

Först den bedövande känslan

sedan sökande efter nya vägar att gå.




Fri vers av solrosen1
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-21 21:10



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra dikt.
2008-10-10

    ej medlem längre
Här får du fram/beskriver många känslor,
starka sådana,
av övergivenhet och ensamhet,
en livsändring, tolkar jag det som
2007-08-31

    Maria Malm
Känsla förmedlas av att känna tomhet, men sen söka sig ur den.
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

solrosen1
solrosen1