Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om mozart hade en baktanke



Den förstiktiga hjärtas sång

spelar sakta den melodiösa takten
av ensamhetens baksida

nynnar


om längtan att finna
tonerna
av den andras doft

som vågar

sjunga ut ordentligt




Fri vers av tuss
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 21:34



Bookmark and Share


  stronza
du skriver ju jättebra!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss