Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottad

Känslan följer mig som skuggan av nåt stort och farligt
Jag går på livets vägar, aktsamt och varligt
Stannar upp vid varje vägkors för att fundera
Vill inte välja fel väg nu mera
Vill gå den väg som Jag tror är rätt
Men att låta enbart hjärnan styra är inte alltid lätt
Många gånger fljer jag hjärtats gång
Man förförs av ord som viskas i en vacker sång
Jag slits mellan två världar, båda med sina fördelar
Jag står mit i ett vägkors, stampar och velar
Vet inte vilken väg jag skall gå
Om jag ändå hade haft ett mål att nå
Tittar jag mig i spegeln ser jag en vilsen själ
En svag person som vill alla andra väl
Jag är ensam, känner mig naken, blottad
Jag önskar jag vore lyckligt lottad
Att jag visste vad jag ville och kunde finna meningen med livet
Har alltid legat lågt och aldrig tagit något för givet
Jag önskar att jag får känna den kärlek jag gett till andra
Att jag inte ensam på dessa stigar ska tvingas vandra
För just nu har jag gett upp allt hopp
Vill sluta tveka och ge upp livets lopp




Fri vers av Fanny Jonsson
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-09 12:07



Bookmark and Share


    indira
Hej stumpan!
texten är jättebra, hoppas bara den handlar om dej sj. Jag vill bara säga att Jag vill dej alltid bara väl, jag ill finans för dej fast med alla problem jag har sj. så GLÖM ALDDRIG DET!püzzz
2005-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Fanny Jonsson