Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten ode till en vän


DanSan


Du kan dansa
DanSant som du är
Med ordens alla virvlar
I en bokstävernas piruett
Du målar världen
Med ordlekar
Och klockrena små rader
Som hämtade ur ett leende
På en rackartygsfull femårig
Som sprudlar av liv
Tack för att du
Kan dansa med orden
Och för att du
Finns




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 22:15



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
Lågmält, finstämt och rytmiskt. Sånt gillar jag. Applåd
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP