Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära narcissist.

Kysser du din spegelbild
de dagar du är riktigt nöjd över dig själv?

Skrattar du åt världen
när du manipulerat den klart?

Simmar du runt
i alla de tårar som du fått människor att fälla?

Mördar du
alla andra drömmar, för att din egen inte gick i uppfyllelse?


Du är ingen idiot, bara en stackare med tragisk bakgrund.










Fri vers av Linda^^
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-21 22:20



Bookmark and Share


    RebeccaW
Jättebra skrivet!! Jag tycker mycket, mycket om den här:)
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^